Lookup Point & Sg Gabai

outing bersame rakan2 dari intecsea..aku telah dipakse utk ambik cuti sbb diorg pakse follow diorg pi amik gambar sambil bersuke ria di lookup point n sg gabai..not bad idea anyway coz dah lame tak mandi air terjun..kuang3x..gambar pemandgn di lokup point aku bleh tunjuk..tp gambar mandi waterfall telah di gam sbb aku nampak gemuk giler..diharamkan oleh finas..trimas

Special Pose from MCM co-founder

Before start papepun perut mesti kene jage:)

View  dilookup point  gune lens baru gua:p

2. Kt sg Gabai

3- Bkan aku yg buat tuh aaaa

Waterfall view- thanks sifu fendi

Kat lookup point

Lan pancit kat tangge yg ke 999

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: