Me in China!!!!!!!!

Hi all, seminggu lebih aku di China melakukan kewajipan..cewaahh..Skang balik ke Malaysia jap..Mase kat sane, terigt2 le my wife..and tak lupe juge team2 MYCUTEMOMENT yg bertungkus lumus kat Pameran Pengantin..Congrates Guys..and sape2 je lah yg knal aku nih..Dah le tak lame lagi nak puase..Then Raye plak…waaaaaaaa…..sedey….. tak lame lagi aku akan kembali ke tanah besar china tuh..Sepanjang aku kat sane, ade la aku snap2 utk hilangkan boring aku kat sane..Enjoy guyz…

1

IMG_8172

IMG_8108

IMG_8117

IMG_8106

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: